Krachtig en ontspannen in je lijf en je leven staan

Welkom bij de VoelKracht Man training! |4 dagen in september | 10 mannen | start op 2 september 2022
Ik meld me graag aan! Ik wil graag eerst contact

Hey man, herken je hier iets van:

K

Ben jij op zoek naar meer verbinding met jezelf?

K

Zit je vaak in je hoofd en heb je weinig contact met je lijf?

K

Pas jij je snel aan of heb je de neiging om te pleasen?

K

Heb je moeite om echt contact met je gevoel te maken en te uiten wat er in je leeft?

K

Doe je veel alleen en mis je wel eens steun?

Wil jij ook:

• Meer rust in je hoofd en ontspanning in je lijf?
• Makkelijker bij jezelf blijven, in contact met je kracht én kwetsbaarheid?
• Meer zelfvertrouwen en focus op wat belangrijk is voor jou in jouw leven?
• Meer verbinding met jezelf en de steun en support van andere mannen ervaren? 

Dan is de VoelKracht Man training voor jou!

De VoelKracht Man training is een lichaamsgerichte training om een stap in je persoonlijke ontwikkeling te maken naar meer verbinding met jezelf en je eigen kracht.

 

Het is mijn missie jou te inspireren om vanuit kracht, ontspanning en speelsheid een vrij en verbonden leven te leiden. 

 Wat is de VoelKracht Man training?

De VoelKracht Man training is een lichaamsgerichte training voor mannen.

In 4 dagen leer je krachtig en ontspannen in je lijf en in je leven te staan.

Door lichaamsgerichte oefeningen kun je meer rust in je hoofd en ontspanning in je lijf voelen. Je leert om gezonde grenzen te stellen en meer los te komen van negatieve overtuigingen. Je verbindt je weer met jouw kracht én kwetsbaarheid. Dit helpt je om met meer zelfvertrouwen en focus je eigen weg te gaan in jouw leven.

We staan in de training stil bij het overkoepelende thema: “wie ben jij als man?”

Mijn visie is dat er niet één gewenst type man is, er is geen ideaalbeeld om aan te voldoen. Om man te zijn hoef je niks te doen. Jij bent man zoals je bent en dat is goed genoeg.

Het kan alleen zijn dat je je niet goed genoeg voelt over jezelf. Dat je veel in je hoofd zit en weinig in je lijf en je je snel aanpast aan anderen en de neiging hebt om te pleasen.

Als je je daarin herkent is deze training kan deze training je veel brengen.

Onderwerpen waar we mee aan de slag gaan zijn:
– Stevig staan in je lijf en je leven
– De kracht van ademhalen
– Loskomen van beperkende overtuigingen
– De kracht van voelen en het voelen van kracht
– Gezonde grenzen
– Vertrouwen en steun ervaren en weer je eigen pad lopen.

In de training werken we met oefeningen en technieken uit weerbaarheidstrainingen, martial arts, lichaamsgerichte therapie, Innerlijk Kind werk, ademwerk en meditaties.

In een veilige setting, met de steun en spiegels van andere mannen ga je mooie stappen zetten in jouw persoonlijke groei.

Spreekt dit je aan?

– Aanmelden – 

Meld je aan via mijn website of mail me op info@hansronda.nl. Er is plek voor 10 mannen.

– Eerst even contact? –
Spreekt de training je wel aan, en vind je het ook spannend?
Dat kan ik me goed voorstellen. Je bent altijd welkom om even contact met me op te nemen om te overleggen of deze training voor jou nu de juiste stap is. Je kan me mailen op info@hansronda.nl.

– Intakegesprek –
Na je aanmelding neem ik contact met je op voor een intakegesprek van ongeveer 30 minuten via de telefoon. Ik wil je graag beter leren kennen zodat jij het meeste uit deze training kan halen en ik jou daarin kan begeleiden.

– Data –

De training van april zat snel vol, nu zijn er in september nog plekken vrij

Vrijdag 2 september 2022

Vrijdag 16 september 2022

Vrijdag 23 september 2022

Donderdag 29 september 2022

  – Tijden –
  Van 10.00-16.30u

  Inloop vanaf 9.45u

  – Locatie –
  Schipborg, Noord-Drenthe

  We hebben een mooie ruimte groepsruimte met houtkachel op een plek dichtbij de Drentse heide natuur. (Adres krijg je na aanmelding)

  – Investering in jezelf –
  € 585,-

  Gespreide betaling in 3 termijnen is mogelijk.

  Dit is inclusief thee, lekkers, fruit en soep voor bij de lunch

  Lunch zelf meenemen
  Inclusief btw voor particulieren.
  Exclusief btw voor ondernemers en bedrijven.

  – Wat krijg je hiervoor –
  – Intakegesprek van 30 minuten via telefoon
  – 4 dagen groepsbijeenkomsten van in totaal 24 uren
  – Een veilige bedding met de steun en spiegels van een besloten groep mannen
  – Commitment aan jezelf en aan elkaar
  – Professionele begeleiding van Hans
  – Ondersteunende oefeningen en uitdagingen die je thuis kan doen
  – Buddies en een whatsapp support groep gedurende de training.

  – Bonus: toegang tot de online training “Jouw Sterke Start 15 minuten ochtendroutine”. Hierin leer je stap voor stap om je dag sterk te starten: in je lijf, met ontspanning en focus op wat voor jou belangrijk is.

  De reis van de held begint met de eerste stap. Ben jij de held in je eigen leven en zet jij die stap?

  Welkom!

  Over Hans

  Mijn naam is Hans Vadi Ronda, ik woon samen met mijn vrouw en onze dochter van 4 (en een kleintje op komst) in Groningen. Als lichaamsgericht therapeut en trainer ondersteun in mensen naar meer verbinding met zichzelf hun plek in het leven.

  Al op jonge leeftijd ben ik me gaan aanpassen en me groter en sterker voor gaan doen dan ik me voelde, als gevoelige jongen. Ik ging spieren kweken, vechtsporten doen en ontwikkelde goede social skills. Maar van binnen voelde ik me vaak moe, gespannen, zat ik veel in m’n hoofd en dacht ik me veel aan te moeten passen om goed genoeg te zijn.

  De afgelopen 12 jaar ben ik de weg terug naar mijzelf aan het maken. De belangrijkste sleutel voor mij is het weer voelen in mijn lijf, mijn kracht én kwetsbaarheid omarmen en daarmee de verbinding met mijzelf te herstellen.

  Wat is mannenwerk voor mij? Contact met mannen is in mijn persoonlijke groei belangrijk voor me geweest. Mannen die bereid zijn om naar zichzelf te kijken, in kracht en kwetsbaarheid. De rust, de eenvoud, de kracht, de eerlijkheid, de spiegels en de humor van mannen onder elkaar is zo gaaf en helend. Dat gun ik iedere man.

  Ook jij kunt weer meer verbinding met jezelf voelen, keuzes maken die bij jou passen en weer krachtig én ontspannen je leven leiden !

  Ontspanning in je lijf en rust in je hoofd

  Leren anders omgaan met spanning en stress. Meer rust in je hoofd en ontspanning in je lichaam.

  Meer energie en verbinding met jezelf

  Sneller en makkelijker bij jezelf blijven in je leven, je werk en relaties. Meer verbinding met de mensen om je heen.

  Levendig en bewuster in het leven staan.

  Vanuit liefde voor jezelf kun je bewuste keuzes maken die werkelijk bij je passen. 

  Weer zin en richting geven aan je eigen leven!

  Loskomen van het verleden en met meer kracht en zelfvertrouwen je eigen leven leiden.

  Ervaringen van klanten:

  Afgelopen zomer melde me ik me bij Hans omdat bepaalde thema’s bleven terugkeren in mijn leven en ik deze wilde aanpakken. Ik was op zoek naar een man die mij snapt en die mij kan begeleiden in mijn zoektocht naar wat het voor mij betekent om man te zijn. Naast de individuele sessies nodigde Hans me ook uit voor een mannengroep. Er had voor mij geen beter moment kunnen komen.
  In de mannengroep merkte ik dat ik niet de enige man bent die worstelt met wat het betekent om man te zijn. Dat je kan delen met mannen die je gelijk snappen. Vanaf het allereerste moment van samenkomen is een gevoel van vertrouwen aanwezig is geweest!

  Mede door Hans zijn fijne begeleiding, het vertrouwen alleen maar sterker is geworden, de band dieper en het gevoel dat iedere man er mag zijn groter. En dat is juist ook het mooie eraan, zoals Hans ook zegt: je hoeft niet zoveel te doen om man te zijn, want je bent er al een. En juist het luisteren naar je gevoel, het leren aangeven van je grenzen en je realiseren dat een man niet altijd alleen maar sterk hoeft te zijn hoort ook bij het man zijn.

  Dus merk je dat bepaalde thema’s blijven terugkomen, dat je ergens mee worstelt waar je zelf niet uit komt, dat je het lastig vindt om erachter te komen welk pad je in je leven wil bewandelen? Zet de stap en ga de uitdaging aan met Hans. Want man, je bent niet alleen!

  Koen, 30 jaar

  Op zoek naar wat voor man ik wil zijn en welk levenspad ik wil bewandelen.

  Ik ben met Hans in contact gekomen als onderdeel van de AUMM-OPLEIDING PRT, waar hij gedurende langere tijd mijn mentor was. Ik heb Hans zien ontpoppen tot een zelfstandige, authentieke, tastbare en zeer bevlogen en betrokken trainer/therapeut. Zijn gevoel voor afstemming, focus op wat hier en nu gebeurt, en de steunende en uitdagende manier waarop hij je uitnodigt om jezelf te ervaren, hebben mij geholpen om met meer moed, nieuwsgierigheid en mildheid naar mijzelf te kunnen kijken. Ik vind Hans een no nonsense heldere aanwezigheid, waarin kracht en kwetsbaarheid, geduld en aanmoediging, steun en eigen verantwoordelijkheid hand in hand gaan. Ik zou Hans zonder meer aanbevelen als trainer en therapeut. Ik zal in de toekomst graag blijven deelnemen aan zijn mannencirkels en groepstrainingen.

  Maurice Nette, 42 jaar

  Filosoof, fotograaf, therapeut in opleiding.

  Wil jij meer verbinding met jezelf, meer rust in je hoofd en ontspanning in je lijf?

  Meld je dan aan voor de VoelKracht Man training!

  Veelgestelde vragen

  Waarom een training alleen voor mannen?

  Veel mannen hebben iets in het contact met hun vader gemist. Het is belangrijk om steun te ervaren, gezien worden en ontvangen worden in kracht en kwetsbaarheid. Om werkelijk volwassen man te worden hebben we deze steun en spiegels nodig, die kunnen we alsnog vinden bij andere mannen.

   

  Wat is VoelKracht?

  VoelKracht.nu is de naam van mijn bedrijf, waarmee ik lichaamsgerichte therapie en trainingen geef.

  Het is de kracht van voelen en het voelen van kracht. Echte kracht is in mijn visie ook kwetsbaar durven zijn. Jezelf kunnen toestaan om te voelen wat er in je leeft en dat te delen met anderen. Het kan helend en verhelderend zijn om hierover contact met andere mannen te maken. Wat is echte kracht voor jou?

  Wat is de kracht van een groepstraining?

  Veel mannen lopen hun pad alleen en vinden dat ze het alleen moeten kunnen. Wat nou als dat niet hoeft? Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen. 

  Waarom kan het mij helpen om met mijn man-zijn bezig te zijn?

  Wat is man-zijn voor jou?
  Vaak denken we als man aan van alles te moeten voldoen om een echte man te zijn. Wat nou als dat niet hoeft? Als je al man bent en vooral mag laten vallen wie je denkt te moeten zijn.

  Mijn visie is dat er niet één gewenst type man is, er is geen ideaalbeeld om aan te voldoen. Om man te zijn hoef je niks te doen. Jij bent man zoals je bent en dat is goed genoeg.
  Het kan alleen zijn dat je je niet goed genoeg voelt over jezelf. Dat je veel in je hoofd zit en weinig in je lijf en je je snel aanpast aan anderen en de neiging hebt om te pleasen.
  Als je je daarin herkent is deze training kan deze training je veel brengen. 

   

   

  Wil jij weer vanuit eigen kracht leven in verbinding met jezelf?

  Welkom bij de VoelKracht Man training!