Home » Blog » Man zijn » Wat een fijne mannengroep was het weer!

Wat een fijne mannengroep was het weer!

door | 15 feb, 2022 | Man zijn

Wat een fijne mannengroep was het gister.
Altijd weer spannend vind ik, een nieuwe groep mannen. Ergens voel ik dan een angst dat ze het niks vinden wat ik aanbied, zo’n “wie ben ik nou om dit aan te bieden-gedachte”. Die komt toch iedere keer weer even voorbij.

En dan aan het eind van de avond iedereen zo lekker in het lijf gezakt. Mooie verbinding met elkaar. Blije, ontspannen gezichten, hugs die worden gedeeld.

Dit werk doe ik zo graag, want ik hoef het nauwelijks te doen. Ik ben er, heb een mooi programma, voel wat er gebeurt, speel ermee, en zo loopt het vanzelf.

Mooie reacties van de mannen:
“Ik voel mezelf weer stevig in mijn mijn kracht staan”
“Na vanavond voel ik me weer lekker in mijn lijf gezakt”
“Fijn om met andere mannen te delen en even helemaal los te gaan op de muziek”
“Ik wil weer meer gaan huggen na vanavond, dat heb ik zo gemist”

Dankbaar voor deze mannen.

Dankbaar ben ik voor deze mannen. Mannen die allen een stap zetten door in de mannencirkel aanwezig te zijn. En daarmee ook andere mannen laten weten dat het oké is.

Dat het oké is om te zoeken, om in je hoofd te zitten, hard te werken, het niet te weten, te twijfelen, gespannen en boos te zijn. En dat je kan altijd weer de stap terug naar jezelf zetten. Terug in je lijf. Met de steun en spiegels van andere mannen.

Wil je ook een mannengroep ervaren?

Op 7 maart 2022 start een vaste mannengroep die in 3 maanden tijd, 6 keer bij elkaar komt. Er zijn nog een paar plekken vrij. Meer info vind je hier.

Ook start op 1 april  2022 een hele gave mannentraining, de VoelKracht Man training. Kijk hier voor meer info over deze training.

Stuur me gerust een bericht om een keer te bellen over wat voor jou een passende stap is. Welkom!

Dankbare groet van mij!

Hans

 

Gerelateerde artikelen

Ik heb zoveel gerommeld met kracht in mijn leven

Ik heb zoveel gerommeld met kracht in mijn leven

Als kleine jongen voelde ik me klein en kwetsbaar en wilde ik groot en sterk zijn. Hierdoor ben ik me vaak groter voor gaan doen. Van buiten leek ik sterk, van binnen voelde ik me leeg en kwetsbaar. Dit kostte veel energie. Gelukkig heb ik ontdekt hoe ik nu werkelijk contact met kracht kan maken en help ik andere mannen daar nu ook mee.

lees verder
Wat is kracht eigenlijk?

Wat is kracht eigenlijk?

Zo’n rijk thema, met zoveel facetten. En zeker voor mannen een thema waar ze vanaf zijn geraakt. Vaak wordt kracht overschreeuwd of juist ingehouden.
In de mannen waarmee ik werk komt KRACHT altijd terug. Voor mijzelf ook een belangrijk en terugkerend thema.

lees verder
De kracht van de mannencirkel: de invloed van je vader

De kracht van de mannencirkel: de invloed van je vader

Wat een belangrijk thema is vader voor mannen, merkte ik weer. Mannen die voor het eerst met andere mannen over hun vader deelden. Met een foto van vader waarmee hij een plek in de cirkel kreeg. Aangrijpende verhalen over afwezige vaders, die soms wel fysiek maar emotioneel niet aanwezig waren. Het delen hierover en zien dat er in het hier en nu steun van mannen is, kan enorm helend zijn.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin