Home » Blog » Man zijn » Mannen die elkaar ontmoeten in kracht

Mannen die elkaar ontmoeten in kracht

door | 3 mrt, 2022 | Man zijn

Mannen die elkaar ontmoeten in kracht. Niet tegen elkaar maar met elkaar. Dat zouden meer mannen moeten doen.

Gisteravond in mannengroep ging het over kracht.

We deden lichaamswerk en oefeningen om kracht te voelen en om elkaar te ontmoeten in kracht. Niet om elkaar omver te blazen, te overrulen of te winnen. Maar om elkaar te supporten en in kracht te ontmoeten. Daar word ik zo blij van!
Geweldig om aan het eind van de avonden een groep heldere, energieke, blije mannen te zien. Na 5 avonden samen al zo vertrouwd en ontspannen met elkaar.

Mannen die zichzelf verbaasden, zichzelf sterker voelden dan ooit.
Of juist geconfronteerd werden met hoe ze nog niet durfden komen met hun kracht.

Mannen die inzagen hoe in kwetsbaar durven zijn ook ware kracht schuilt. En daar echt door geraakt waren.

Kracht is zo’n rijk thema om met mannen over te delen. Wat is kracht voor jou? Waar hou jij je kracht nog in? En wat als je werkelijk met jou kracht komt?

Dankbaar voel ik mij dat ik hier een plek aan mag geven. En dankbaar dat deze mannen de stap nemen zich meer te verbinden met zichzelf, elkaar en hun man-zijn.

Hopelijk leveren we daarmee op kleine schaal een bijdrage aan het grotere geheel, door kracht op gezonde manieren in te zetten.
En niet zoals we nu in de wereld zien, met machtsvertoon, destructie en geweld.

Maar kracht inzetten om bij te dragen, te bouwen, te beschermen en te creëren. Dat is nodig!

Wil jij ook meer verbinden met jouw man-zijn, meer in je lijf komen? En daarmee ook een stap zetten in jou eigen kracht en kwetsbaarheid? Met de steun en spiegels van een groep mannen die ook stappen zetten in hun persoonlijke groei?
Dan ben je van harte welkom in de mannengroep die op komende maandag 7 maart start in Groningen.
Er zijn nog 2 plekken vrij.
In 6 avonden kom je met dezelfde groep mannen bij elkaar. Doen we oefeningen om meer in het lijf te komen, is er ruimte om te delen wat er bij jou speelt met iedere avond een ander thema over man-zijn.

Meer info vind je hier
Wil je erbij zijn, stuur me een mailtje op info@hansronda.nl

Eerst even bellen of dit wat voor jou is? Stuur me dan ook een mailtje, dan bellen we deze week even.
Welkom!

Over mij

In mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling heb ik ervaren wat de kracht van lichaamsgericht werken is. Hiermee ondersteun ik jou de verbinding met jezelf te herstellen en te houden.

Gerelateerde artikelen

De kracht van de mannencirkel: de invloed van je vader

De kracht van de mannencirkel: de invloed van je vader

Wat een belangrijk thema is vader voor mannen, merkte ik weer. Mannen die voor het eerst met andere mannen over hun vader deelden. Met een foto van vader waarmee hij een plek in de cirkel kreeg. Aangrijpende verhalen over afwezige vaders, die soms wel fysiek maar emotioneel niet aanwezig waren. Het delen hierover en zien dat er in het hier en nu steun van mannen is, kan enorm helend zijn.

Lees meer
Mannen: je moet het zelf doen, maar niet alleen

Mannen: je moet het zelf doen, maar niet alleen

De meeste mannen die bij mij komen lopen al lang rond met zichzelf voor ze steun zoeken. Ze hebben al lang klachten van spanning, onrust, gemis aan richting en weinig verbinding met zichzelf. Voelen zich niet goed genoeg, zitten veel in hun hoofd en hebben weinig contact met hun lijf.
Dat leidt vaak tot harder werken, meer pleasen, verdoven en afleiden. De aandacht gaat dan nog meer bij jezelf weg. Het is een doodlopende weg waar je vaak lang op kan blijven lopen. Daar loop je uiteindelijk op leeg. Het voelt eenzaam, geeft geen voldoening, geen richting, geen verbinding en geen zingeving.
Dat kan anders!
Om verder te kunnen groeien in het leven heb je steun nodig. Vaak hebben we vroeger een steunende omgeving gemist. Dit kunnen we nu anders doen. Daar zijn meerdere manieren voor die ik met graag met je deel.

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin