Home » Blog » Lichaamsgerichte therapie » Dankbaar sluit ik het jaar af

Dankbaar sluit ik het jaar af

door | 25 dec, 2021 | Lichaamsgerichte therapie

Dankbaar sluit ik het jaar af. Dankbaar voor de cliënten die bij mij voor de lichaamsgerichte psychotherapie komen en hun vertrouwen. Dat ik getuige mag zijn van de moedige stappen die zij zetten. Hoe ieder op een eigen manier leert te surfen op de golven van het leven.

Ondernemerschap
Dankbaar voor het zelfstandig ondernemerschap en de stappen die ik zet. Hierin heb ik een manier gevonden van mezelf uitdrukken. Iets in de wereld brengen. Een bijdrage leveren. Een vorm waar ik zonder er bewust van te zijn mijn leven naar heb gezocht. Dit geeft rust, kracht, focus.

Loslaten
Ook is het uitdagend, want er is altijd werk en ik kan altijd wel bezig zijn. Ik kom hierin ook mijn angst voor leegte en tekort tegen, wat als ik niks doe, gebeurt er ook niks is mijn oude overtuiging. Hard werken kan lekker zijn en ik mag daarin ook steeds meer loslaten, erop vertrouwen dat het vaak al lang goed genoeg is. Dat neem ik mee de komende tijd in.

Mannengroepen
Dankbaar ben ik voor de mannen in de mannengroepen die ik begeleid. Voor iedere man die komt opdagen en daarmee zichzelf en andere mannen laat weten dat we niet alleen zijn. Dat het oké is om soms zoekend te zijn in het leven. Mannen die bereid zijn om meer uit het hoofd, in hun lijf te komen en weer krachtig en kwetsbaar in het leven durven staan.

Vaderschap
Dankbaar ben ik ook voor het vaderschap. Wat een rijkdom. De onvoorwaardelijke liefde van onze lieve dochter Linne. Het er mogen zijn voor haar en voor ons gezin.

De steunbron die ik mag zijn, de speelkameraad, de grenzensteller, de koning van de prinses. De eindeloze rollenspellen, de kusjes van mijn prikbaard, knuffelen voor het slapengaan, samen in slaap vallen omdat alleen niet lukt, ’s nachts samen zitten omdat het in je lijfje onrustig is.
De grote uitdaging van minder slaap en steeds weer ervaren dat ik het gewoon aankan.

Aanwezig
Dankbaar voor mijn mooie lieve vrouw Renée, die mij steunt, uitnodigt en uitdaagt om ook thuis volledig aanwezig te zijn bij haar en ons gezin. Al 10,5 jaar!

Vertrouwen
Elke keer weer bewegen naar vertrouwen en het besef dat het leven mij draagt. Er iets groters is en als ik daar contact mee maak, hoef ik het niet allemaal meer te doen. Steeds weer verbinden met mijn centrum. De verbinding met mijzelf. Dan komt er ontspanning, vertrouwen en ontvouwt het zich vanzelf.

Surfen op de golven van het leven
En die beweging is volgens mij het leven; surfen op de golven van alles wat voorbijkomt.

Fijne laatste dagen van dit jaar allemaal!

Nu ga ik zowaar een week vakantie houden!

Op maandag 3 januari 2022 gaat de praktijk weer open. Eind januari zijn nog plekken vrij voor een gratis kennismakingsgesprek. Interesse? Plan hier jouw een gesprek op een moment dat jou uitkomt. 

Warme kerstgroeten!

Gerelateerde artikelen

Je blijft welkom bij mij!

Je blijft welkom bij mij!

Je blijft welkom bij mij!

Lichaamsgerichte therapie kan ook nu voor iedereen op een gezonde en veilige manier doorgaan.
Juist nu is persoonlijk contact en verbinding zo belangrijk. Ik maak geen onderscheid tussen mensen gebaseerd op hun voorkeuren of keuzes.
Deze maand heb ik nog een aantal plekken vrij voor een gratis kennismakingsgesprek. Kom je kennismaken? Stuur me een mailtje op info@hansronda.nl. Je bent welkom!

lees verder
Vertragen om dichter bij jezelf te komen

Vertragen om dichter bij jezelf te komen

Als spanning stijgt hebben we vaak de neiging om onszelf te verdoven, af te leiden of juist harder te gaan werken. Het geeft spanning en brengt je steeds verder weg van jezelf. Vertragen helpt je om bewust te worden van wat er in je leeft. Het creëert een ruimte in jezelf, tussen wat er gebeurt en hoe jij reageert.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin